Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Diane Kruger onthult geheimen over nieuwe David Cronenberg-film
DIANE KRUGER in THE OPERATIVE (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Diane Kruger onthult geheimen over nieuwe David Cronenberg-film 

Op 80-jarige leeftijd is David Cronenberg nog altijd even efficiënt. De opnames van zijn laatste film The Shrouds zijn net beëindigd. De film zou oorspronkelijk afgelopen maart in productie gaan, maar problemen met de casting zorgden voor kleine vertragingen. Léa Seydoux werd vervangen door Diane Kruger. Zij speelt samen met Vincent Cassel en Guy Pearce in de film.

In een recent interview met de Franse media So Film onthult Kruger dat ze drie rollen speelt in The Shrouds: de vrouw van Cassels personage, de zus van de vrouw en een avatar.
Kruger bevestigt dat het een film over rouw is en waarschijnlijk de meest persoonlijke film wordt uit Cronenbergs carrière waarbij ze laat doorschemeren dat Cassels personage eigenlijk Cronenberg is.

Het plot van deze mysterieuze sciencefictionfilm speelt zich naar verluidt af in een wereld waarin mensen hun overleden familieleden in real time kunnen zien aftakelen. De film wordt volgend jaar op het filmfestival van Cannes verwacht, waar Cronenberg ook zijn laatste film Crimes of the Future in première bracht.

Related posts