Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Disney Klassiekers #97 – Elemental (2023) met Gaëlle Goubau
ELEMENTAL (c) The Movie Database (TMDB)
Podcast

Disney Klassiekers #97 – Elemental (2023) met Gaëlle Goubau 

Gaëlle Goubau werkt voor de Klantendienst van VRT. Ze beantwoordt vragen, opmerkingen en klachten van kijkers en luisteraars met de glimlach. Daarnaast maakt ze ontzettend grappige TikToks over sociaal (on)wenselijke situaties. Voor deze aflevering keken we naar de nieuwste Pixar-film Elemental. Ja, ik heb gefoefeld met de volgorde en behandel Lightyear een volgende keer. Maar ik kreeg al zoveel vragen of deze nieuwste de moeite is, dat ik ‘m ertussen schuif. En kleine spoiler: zowel Gaëlle als ik zijn mee. We hebben het over Zombie Nation, een hoofdpersonage als een soort Winnie-de-Poeh-zonder-broek en het voortschrijdend inzicht over High School Musical. (En het gaat ook even over de kortfilm Carl’s Date die de film vooraf gaat, een ontroerende Up-spinoff die de traditie van cartoons voor de hoofdvertoning weer in ere herstelt.)

Related posts