Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Eerste trailer van Napoleon te zien
NAPOLEON (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Eerste trailer van Napoleon te zien 

Sony Pictures en Apple Original Films hebben de eerste trailer onthuld van Ridley Scott’s indrukwekkende historische epos Napoleon, dat vorig jaar voor een groot deel werd opgenomen in het Verenigd Koninkrijk.

Het project wordt een actie-epos vol spektakel genoemd dat de opkomst en ondergang van de iconische Franse keizer Napoleon Bonaparte (Oscarwinnaar Joaquin Phoenix) met zijn enige ware liefde, Josephine (Vanessa Kirby) in detail beschrijft.

De film laat zijn visionaire militaire en politieke tactieken zien tegen de achtergrond van enkele van de grootste praktische gevechtsscènes ooit gefilmd. In tegenstelling tot andere Napoleon-films uit het verleden die zich meestal richten op één veldslag, zoals Waterloo zal deze film zes grote veldslagen bevatten.

Tahar Rahim, Ben Miles, Ludivine Sagnier, Matthew Needham, Youssef Kerkour en Ian McNeice spelen mee. Kirby vervangt Jodie Comer die oorspronkelijk was gecast als keizerin Joséphine maar moest afhaken. Sony zal de film vanaf 22 november exclusief in de bioscoop uitbrengen, waarna de film op een later tijdstip in première zal gaan op Apple TV+.

Related posts