Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Sam Mendes heeft geen interesse in draaien van nieuwe Bond
SAM MENDES (c) Frankie Fouganthin - CC BY-SA 4.0
Nieuws

Sam Mendes heeft geen interesse in draaien van nieuwe Bond 

De vraag is niet alleen wie de nieuwe James Bond wordt, maar ook wie de volgende James Bond-film zal regisseren. In een recent interview met Empire bevestigde Mendes dat hij weliswaar een “genereus aanbod” had gekregen van de producenten achter de franchise om de volgende film te regisseren, maar dat hij die heeft afgewezen.

Mendes voegde er wel aan toe dat Skyfall een van de beste ervaringen van zijn leven was, maar dat hij te veel projecten heeft om zich op Bond te kunnen concentreren. Dit betekent dus dat Bond-producent Barbara Broccoli momenteel ook op zoek moet gaan naar een andere regisseur.

Een paar jaar geleden kwam ook Christopher Nolan in het vizier als regisseur van Bond. Hij gaf zelfs toe dat hij met Bond-producenten had gesproken over de rol. Insiders gaan er nu van uit dat Denis Villeneuve – een grote Bond-fan – wel eens de nieuwe naam zou kunnen zijn. Bijna had Villeneuve No Time to Die geregisserd maar wees het aanbod af toen hij van Warner groen licht kreeg voor zijn droomproject Dune.

Related posts