Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Geen Masters Of The Universe-film op Netflix
HE-MAN AND THE MASTERS OF THE UNIVERSE (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Geen Masters Of The Universe-film op Netflix 

Netflix schrapt volgens Variety zijn plannen voor een live-action verfilming van de avonturen van He-Man. Naar verluidt is er al bijna 30 miljoen dollar uitgegeven aan ontwikkelingskosten voor het project onder meer om de namen vast te houden, waaronder die van hoofdrolspeler Kyle Allen en de regisseurs Adam en Aaron Nee.

Het is de zoveelste mislukte poging om het universum van Masters Of The Universe van Mattel naar het witte doek te brengen nadat eerdere pogingen van Warner en Sony ook niet van de grond kwamen.

De film zou meer dan 200 miljoen dollar moeten kosten en Netflix zou niet meer dan 150 miljoen dollar willen uitgeven (inclusief ontwikkelingskosten). Een woordvoerder van Mattel bevestigde dat Netflix niet langer meer kandidaat is voor de Masters of the Universe -franchise.

Het verhaal van de franchise speelt zich af in het land Eternia, waar Prins Adam de geheimen van Kasteel Greyskull beschermt tegen de kwaadaardige Skeletor en zijn volgelingen.
Skeletor is vooral bekend vanwege de iconische tekenfilmserie uit de jaren 80. Een eerdere live-action film via Cannon uit 1987 had Dolph Lundgren in de hoofdrol als He-Man.

Related posts