Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Tom Cruise maakt stakers boos
TOM CRUISE in JACK REACHER: NEVER GO BACK (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Tom Cruise maakt stakers boos 

Niet iedereen is tevreden met de volgens sommige “kortzichtige” houding van Tom Cruise ten opzichte van de huidige SAG-staking. Cruise zou de SAG-AFTRA gevraagd hebben om de acteurs door te laten gaan met het promoten van hun nieuwe films. SAG wilde daar niets mee te maken hebben en vroeg Cruise zelfs om mee te doen aan de staking wat hij weigerde.

De SAG wilde dat Cruise een sterke boodschap aan de studio’s zou sturen. Cruise weigerde daaraan mee te doen en dat heeft veel mensen geïrriteerd. Cruise is bang dat de zomerfilms van dit jaar slechter zullen presteren door de staking. Of dat werkelijk zo is blijft maar de vraag want heel wat marketing en interviews zijn reeds gemaakt lang voordat de staking plaatsvond.

De SAG (de vakbond dus van de filmindustrie) verbiedt al haar leden promotie te maken voor studiofilms. Dit zou ook kunnen leiden tot minder drukke najaarsfestivals in september. Cruise’s Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One heeft tot nu toe wereldwijd 240 miljoen dollar opgebracht, wat verre van slecht is.

Related posts