Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Adil en Bilall vinden het schrappen van Batgirl een teleurstelling in hun carrière 
BATGIRL (c) IMDB Pro
Nieuws

Adil en Bilall vinden het schrappen van Batgirl een teleurstelling in hun carrière  

Adil El Arbi en Bilall Fallah waren de regisseurs achter Batgirl, de DC-film bij Warner Bros. met Leslie Grace in de titelrol. De superheldenfilm werd uiteindelijk geschrapt door de studio en met de release van The Flash eerder dit jaar, kijken de filmmakers terug op hun film. 

“We keken ernaar en waren verdrietig,” zei Adil over The Flash in een interview. “We houden van regisseur Andy Muschietti en zijn zus Barbara, die de film produceerde. Maar toen we ernaar keken, hadden we het gevoel dat we er deel van uit hadden kunnen maken. We kregen niet de kans om Batgirl aan de wereld te laten zien en het publiek zelf te laten oordelen. Want het publiek is echt onze ultieme baas en zou moeten beslissen of iets goed of slecht is, of iets gezien moet worden of niet.”

Adil merkte op dat de film waaraan hij werkte “heel anders was dan The Flash” omdat de film met Ezra Miller “een grote fantasiecomponent heeft” en Batgirl “meer geaard was zoals Tim Burton’s Gotham City” 

Voordat de film werd geannuleerd, kreeg het filmmakersduo te horen dat Batgirl waarschijnlijk gepland zou worden na de release van The Flash. Waar ze wel teleurgesteld over zijn, is dat ze Michael Keaton zijn rol van Batman niet opnieuw hebben kunnen zien spelen in hun versie. 

Adil voegde eraan toe: “Het is de grootste teleurstelling uit onze carrière. Als fanboy is het een voorrecht en een eer om in de aanwezigheid van Michael Keaton als Batman te zijn.” Ondanks alles wat er gebeurd is, hebben ze geen wrok tegen Warner Bros. en willen ze graag een DC-film maken omdat “er nog steeds een gevoel van onafgemaakte zaken is.” 

Related posts