Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Tim Burton reageert op cameo van Nicolas Cage in The Flash
THE FLASH (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Tim Burton reageert op cameo van Nicolas Cage in The Flash 

In een recent interview met het British Film Institute besprak Tim Burton de gevolgen van het schrappen van Superman Lives door Warner Bros. waar Nicolas Cage aan verbonden was held, en hoe hij het vond om Cage als Superman te zien en Michael Keatons Batman in The Flash

“Nee, ik heb geen spijt,” zei Burton over het geschrapte Superman-project. “Ik zal je dit zeggen: als je zo lang aan een project werkt en het gaat niet door, dan heeft dat invloed op je voor de rest van je leven. Want je raakt gepassioneerd door dingen, en elk ding is een onbekende reis, en het was er nog niet. Maar het is een van die ervaringen die je nooit meer loslaten.”

Na het succes van de Batman-filmfranchise voor Warner Bros. was Burton eind jaren 90 klaar om Cage te regisseren als de Man van Staal in Superman Lives. De film werd echter uitgesteld nadat hij bijna twee jaar in pre-productie was geweest. Cage maakte een verrassende verschijning als Superman in The Flash, waarin hij het opneemt tegen een gigantische spin terwijl het multiversum begint in te storten. In de superheldenfilm uit 2023 keert ook Keaton terug als Batman, met wie Burton Batman en Batman Returns regisseerde.

Burton reageerde op Cage’s Superman en Keatons Batman in The Flash en vergeleek de cameo’s met de recente trend om films en personages opnieuw vorm te geven met behulp van een AI-platform. Burton bekritiseerde AI-recreaties van Disney-personages in zijn kenmerkende stijl in een interview met The Independent.

Related posts