Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Reboot van Deep Impact op komst
TEA LEONI in DEEP IMPACT (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Reboot van Deep Impact op komst 

Een reboot van de sciencefictionhit Deep Impact uit 1998 is naar verluidt in ontwikkeling bij Paramount. De rampenfilm verhaalt de wanhopige pogingen van de mensheid om een enorme komeet tegen te houden die op de aarde afstevent. Omdat de dreigende botsing het uitsterven van de aarde kan veroorzaken, wordt er een ruimtemissie gelanceerd om het pad van de komeet af te buigen met kernbommen. Ondertussen bereidt de regering ondergrondse bunkers voor om de overleving van een selecte groep te garanderen.

Naar verwachting zal Marc Webb de reboot regisseren. De filmmaker is bekend van de regie van het veelgeprezen romantische komedie-drama 500 Days of Summer. Hij werkte ook aan The Amazing Spider-Man uit 2012 en het vervolg daarop uit 2014. Zijn andere credits zijn de dramafilms Gifted en The Only Living Boy in New York uit 2017. Webb regisseert ook Disney’s aankomende live-action Sneeuwwitje-film.

De cast van de remake is nog niet bekend gemaakt. De originele film had een sterrencast met Robert Duvall, Téa Leoni, Morgan Freeman, Elijah Wood, Vanessa Redgrave en wijlen Maximilian Schell. De originele film werd geregisseerd door Mimi Leder (The Peacemaker, Pay It Forward, Thick as Thieves) naar een script van Bruce Joel Rubin en Michael Tolkin.

Related posts