Subscribe Now
Trending News

Blog Post

James McAvoy is klaar voor regiedebuut
JAMES MCAVOY (c) BART BAEVEGEMS
Nieuws

James McAvoy is klaar voor regiedebuut 

Volgens Deadline is de Schotse acteur James McAvoy er klaar voor om zijn regiedebuut te maken met een biopic over de Californische rappers Silibil N’ Brains. In een gesprek met Deadline over het project gaf McAvoy aan enthousiast te zijn over de film. McAvoy: “Wat deze twee jonge mannen uit Dundee hebben geprobeerd is ongelooflijk en ik kan niet wachten om dit absoluut ongelooflijke en ook zeer Schotse/Californische verhaal naar de bioscoop te brengen. Schots talent achter en voor de camera gebruiken is iets waar ik gepassioneerd over ben en ik ben dolblij dat ik mijn regiedebuut in mijn thuisland mag maken.”

Het verhaal van Bain en Boyd is al eerder verteld, in de vorm van Bains memoires California Schemin en Jeanie Finlay’s documentaire The Great Hip-Hop Hoax uit 2013, maar dit zal de eerste keer zijn dat het een film wordt. McAvoy’s film, die nog geen titel heeft, laat zien hoe het duo hun grote bedrog uitvoerde, hun Schotse accenten afschudde om zichzelf voor te doen als hoofdrolspelers in de Cali-muziekscene van de beginjaren ’00, jeugdvrienden van Eminem nota bene.

De film, die geproduceerd wordt door Homefront Productions, begint volgend jaar met opnames in Schotland en Kathleen Crawford zal naar verwachting later dit jaar klaar zijn met de casting voor het project. 

Related posts