Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Nieuwe Richard Linklater-film komt later op Netflix uit dan verwacht
HIT MAN (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Nieuwe Richard Linklater-film komt later op Netflix uit dan verwacht 

Het ziet ernaar uit dat Richard Linklater’s Hit Man veel later zal worden uitgebracht dan eerst werd verwacht, zelfs niet voor de Oscars. Netflix kocht de film op TIFF voor 20 miljoen dollar en was de grootste deal van het festival. Ze kochten ook Anna Kendrick’s Woman of the Hour op voor 11 miljoen dollar en die wordt naar verluidt ook in 2024 uitgebracht.

Hit Man heeft Glenn Powell (Top Gun: Maverick) in de hoofdrol als Gary Johnson, een politie-onderzoeker die de rol van huurmoordenaar speelt om individuen te pakken die opdracht geeft voor een aanslag.

Er is nog niet bekend wanneer Netflix Hit Man zal uitbrengen. Netflix heeft dit jaar een eigenaardige Oscarlijst. Hun topper in de race is waarschijnlijk Maestro van Bradley Cooper, andere Oscar-kanshebbers zijn Rustin of Nyad.

Related posts