Subscribe Now
Trending News

Blog Post

SCARLETT JOHANSSON GEEFT UPDATE OVER TOWER OF TERROR
SCARLETT JOHANSSON in LUCY (c) The Movie Database (TMDB
Nieuws

SCARLETT JOHANSSON GEEFT UPDATE OVER TOWER OF TERROR 

Tijdens een recent interview met Today onthulde Scarlett Johansson eindelijk de huidige status van haar lang in ontwikkeling zijnde Tower of Terror-reboot met Disney. Scarlett bevestigde dat men bijna klaar is met het script van het project.

“Nu de staking van de schrijvers voorbij is, kunnen we eindelijk weer beginnen met het oppoetsen van het script. Het is een enorme onderneming,” zei Johansson.

Tower of Terror is gebaseerd op één van de klassieke en populaire attracties van Disney en zal worden geproduceerd door Johansson via haar These Pictures. Na de aankondiging van het project ging het gerucht dat Taika Waititi de live-action reboot zou regisseren op basis van een scenario geschreven door Academy Award-winnaar Josh Cooley.

Johansson speelde onlangs in Asteroid City van Wes Anderson. Haar aankomende project is de geanimeerde prequel Transformers One, die haar zal herenigen met MCU co-ster Chris Hemsworth. Hoewel Johansson’s terugkeer van Black Widow wordt ontkend, heeft Kevin Feige, voorzitter van Marvel Studios, onlangs bevestigd dat Johansson nog steeds betrokken is bij de productie van een geheim MCU-project.

Related posts