Subscribe Now
Trending News

Blog Post

NAPOLEON VEROVERT DE BELGISCHE BIOSCOPEN
JOAQUIN PHOENIX in NAPOLEON (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

NAPOLEON VEROVERT DE BELGISCHE BIOSCOPEN 

Napoleon, de nieuwste film van Ridley Scott is sinds woensdag 22 november te zien in de Belgische bioscopen en verpulvert records! Napoleon bezorgt Ridley Scott zijn beste openingweekend in de Belgische bioscopen ooit.

De recette overstijgt met bravoure het resultaat van zijn laatste twee films House of Gucci (+246%) en Last Duel (+1286%) Wel dient vermeld te worden dat deze twee films uitgebracht werden net na de covid-crisis. De recette van het eerste weekend van Napoleon is ook beter dan het eerste weekend van Gladiator (+60%), Robin Hood (+14%) en Hannibal (+14%).

Bijna 100.000 toeschouwers vonden afgelopen weekend hun weg naar de bioscoop om Napoleon te gaan bekijken. Dit zorgt ervoor dat de film het beste openingweekend heeft van 2023 voor een filmrelease buiten een vakantieperiode.

Related posts