Subscribe Now
Trending News

Blog Post

SCARLETT JOHANSSON MAAKT REGIEDEBUUT
SCARLETT JOHANSSON in MARRIAGE STORY (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

SCARLETT JOHANSSON MAAKT REGIEDEBUUT 

Scarlett Johansson gaat haar regiedebuut maken met Eleanor, Invisible volgens The Cinemaholic. Deze filmwebsite meldt ook dat dat June Squibb is gecast om de 90-jarige hoofdpersoon, Eleanor Morgenstein te spelen in de film. Squibb werd genomineerd voor een Academy Award voor haar rol in Alexander Payne’s Nebraska.

Het plot draait om Eleanor, die vanuit Florida in New York City belandt na het overlijden van Bessie, haar vaste metgezel van meer dan een halve eeuw.

Johansson regisseert de film naar een scenario van Tory Kamen. De actrice droeg voor het eerst de regisseurspet voor These Vagabond Shoes, een kortfilm over de reis van een man door New York City om een Nathan’s Famous hotdog te halen met Kevin Bacon in de hoofdrol. Daarna co-regisseerde ze de concertfilm American Express Unstaged: Ellie Goulding met Alex Coletti.

Johansson maakt zich ondertussen klaar voor de release van North Star die geregisseerd werd door Kristin Scott Thomas. Ze heeft ook de opnames afgerond van Greg Berlanti’s romantische komedie Project Artemis waarin ze samen speelt met Woody Harrelson en Channing Tatum. Momenteel is de actrice bezig met het inspreken van Elita in de Transformers-prequel Transformers One.

Related posts