Subscribe Now
Trending News

Blog Post

GEEN VERONTSCHULDIGINGEN VAN JENNIFER LOPEZ AAN JANE FONDA
MOTHER IN LAW (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

GEEN VERONTSCHULDIGINGEN VAN JENNIFER LOPEZ AAN JANE FONDA 

In The Drew Barrymore Show had Jane Fonda het over de rom-com Monster-in-Law die in 2005 uitkwam. Fonda had het over de beruchte scène met Jennifer Lopez waaraan ze een blessure overhield. Jennifer droeg een enorme diamanten ring en toen ze haar sloeg kraste ze daarmee Fonda’s wenkbrauw. Fonda zei dat Lopez zich hier nooit voor heeft verontschuldigd.

Monster-in-Law werd geregisseerd door Robert Luketic en gaat over een aspirant-modeontwerper Charlie (Lopez) die het moet opnemen tegen haar schoonmoeder, gespeeld door Fonda die er alles aan doet om haar relatie met haar zoon te ruïneren.

De film betekende Fonda’s terugkeer naar de bioscoop. Dat was sinds Stanley & Iris uit 1990 vijftien jaar geleden.


In de talkshow had Fonda het ook over haar nieuwste film Moving On with Lily Tomlin, maar ook over haar gewaagde rol in Barbarella. Fonda zei dat haar toenmalige man en regisseur Roger Vadim zijn beloftes om verschillende van haar geslachtsdelen bedekt te houden niet heeft nagekomen. Fonda was vaak dronken tijdens de opnames van Barbarella zodat ze schaamteloos voor de camera kon staan. Net voor het einde van één van de gedurfde opnames vloog er een vleermuis tussen haar en de camera, waarop ze de volgende dag alles opnieuw moesten doen, met een kater!

Bron : www.deadline.com

Related posts