Subscribe Now
Trending News

Blog Post

EERSTE TRAILER VOOR BORDERLANDS-VERFILMING
BORDERLANDS (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

EERSTE TRAILER VOOR BORDERLANDS-VERFILMING 

Lionsgate heeft een trailer vrijgegeven voor Borderlands, de verfilming van het populaire videospel van Gearbox. De film komt op 9 augustus in de bioscoop.

De Borderlands-film, is mede geschreven en geregisseerd door Eli Roth (Thanksgiving) en volgt Lilith (Cate Blanchett), een beruchte outlaw met een mysterieus verleden, die met tegenzin terugkeert naar haar thuisplaneet Pandora om de vermiste dochter te vinden van de machtige Atlas (Edgar Ramirez).

Lilith vormt een onverwacht team met Roland (Kevin Hart), Tiny Tina (Ariana Greenblatt), de wetenschapper Tannis (Jamie Lee Curtis) en de hardnekkige wijsneusrobot Claptrap (Jack Black). Deze onwaarschijnlijke helden moeten het opnemen tegen buitenaardse monsters en gevaarlijke bandieten om het vermiste meisje te vinden en te beschermen.

BorderlandsĀ is een videogame waarin western- en sciencefictionelementen worden gecombineerd. Het succes van het originele spel leidde tot verschillende vervolgen, evenals een aantal spin-offs. Er zijn wereldwijd meer dan 77 miljoen exemplaren van de hele serie verkocht.

Related posts