Subscribe Now
Trending News

Blog Post

TOM CRUISE IN NIEUWE FILM VAN ALEJANDRO G. INARRITU
TOM CRUISE in MISSION IMPOSSIBLE: FALLOUT (c) The Movie Database
Nieuws

TOM CRUISE IN NIEUWE FILM VAN ALEJANDRO G. INARRITU 

Volgens Deadline is Alejandro G. Iñárritu bezig aan een nieuwe film met Tom Cruise in de hoofdrol. Het project zou Iñárritu’s eerste Engelstalige film zijn sinds zijn succesfilm The Revenant uit 2015.

De film volgt een script dat hij samen met Sabina Berman schreef in 2023. Ook Alexander Dinelaris en Nicolas Giacobone, zijn medeschrijvers van Birdman, komen tien jaar later weer samen. Dit is ook de eerste film voor Cruise (die ook zal produceren) na de aankondiging van zijn strategische partnerschap met Warner Bros van vorige maand.

Er zijn geen plotdetails bekend, behalve dat het een nieuw origineel verhaal is, geschreven door Iñárritu. Wat wel bekend is, is dat de Oscarwinnende regisseur de afgelopen weken ontmoetingen heeft gehad met onder meer Tom Cruise. Zodra de ontmoeting voorbij was, was Cruise mee aan boord.

De film zou Inarritu’s eerste grote studiofilm zijn sinds hij The Revenant regisseerde, die niet alleen wereldwijd meer dan 500 miljoen dollar opbracht aan de kassa, maar ook leidde tot zijn tweede Oscarwinst op rij voor Beste Regisseur. Iñárritu nam een pauze na een uitputtende periode waarin hij ook Birdman regisseerde. Hij speelde met enkele ideeën in 2019, maar richtte zijn aandacht uiteindelijk op zijn passieproject Bardo op Netflix.

Related posts