Subscribe Now
Trending News

Blog Post

PAUL KING WERKT VOLOP AAN FRED ASTAIRE-BIOPIC
FRED ASTAIRE (c) IMDB Pro
Nieuws

PAUL KING WERKT VOLOP AAN FRED ASTAIRE-BIOPIC 

Tijdens een recent interview met ComicBook.com vertelde Wonka-regisseur Paul King wat meer over zijn volgende muzikale project, een Fred Astaire-film met Tom Holland in de hoofdrol.

King bevestigde dat de biopic zich momenteel nog in de scriptfase bevindt, hij en Lee Hall werken aan het vinden van het juiste verhaal. Het project is al in ontwikkeling sinds 2021.

Holland speelt de rol van de legendarische Amerikaanse acteur waarin hij eindelijk zijn zang- en danskunsten kan laten zien nadat hij op 13-jarige leeftijd de hoofdrol speelde in de West End-productie van Billy Elliot The Musical.

Fred Astaire was een multigetalenteerde Amerikaanse acteur, danser, zanger en choreograaf die actief was van de jaren 1930 tot het begin van de jaren 1980. Zijn filmcarrière ging van start na zijn eerste samenwerking met Ginger Rogers, te beginnen met Flying Down To Rio uit 1932. Het paar zou nog aan 9 films meewerken. Astaire kreeg nog meer erkenning voor zijn tapdanskunsten in klassieke musicalfilms zoals Holiday Inn uit 1942, Easter Parade uit 1948, The Band Wagon uit 1953 en Funny Face uit 1957.

Related posts