Subscribe Now
Trending News

Blog Post

MEER UPDATES OVER PIRATES OF THE CARIBBEAN-REBOOT
PIRATES OF THE CARIBBEAN; THE CURSE OF THE BLACK PEARL (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

MEER UPDATES OVER PIRATES OF THE CARIBBEAN-REBOOT 

Het filmen van de Pirates of the Caribbean-reboot begint volgend jaar in Vancouver en Australië. Craig Mazin schrijft de film samen met Ted Elliott, die meeschreef aan de eerste vier films. De plot draait om Anne die met een geheel nieuwe, jongere groep piraten op zoek gaat naar een verborgen schat.

Mazin is bekend van het creëren van HBO’s post-apocalyptische dramaserie The Last of Us. Hij is ook de bedenker van de veelgeprezen HBO-serie Chernobyl. Zijn andere credits zijn onder andere The Huntsman: Winter’s WarThe Hangover Part IIThe Hangover Part III  en Identity Thief.

De regisseur van de film moet nog worden aangekondigd. Volgens onbevestigde berichten wordt Joachim Rønning overwogen om de film te regisseren. Hij regisseerde Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales.

Ayo Edebiri zou in gesprek zijn om Anne te spelen, in The Sweet East speelde ze Molly. Het is nog niet bekend of er castleden uit de originele films in de reboot zullen verschijnen, in het bijzonder Johnny Depp, die in alle vijf de films de hoofdrol speelde als Jack Sparrow. De relatie tussen Depp en Disney verslechterde in de nasleep van beschuldigingen door zijn ex-vrouw Amber Heard.

Related posts