Subscribe Now
Trending News

Blog Post

HOST
HOST (c) The Movie Database (TMDB)
Flashback

HOST 

Tijdens een lockdown huren zes vrienden een medium in om een seance te houden via Zoom. Het is 2020 en ze zitten middenin een pandemie. Door lockdowns en quarantaine verlopen de meeste sociale contacten via virtuele videoconverentieservices en beeldbellen. Om de verveling te keer te gaan en eindelijk toch weer eens iets gezamenlijks te kunnen doen, heeft Haley haar vriendengroep overtuigd om met z’n allen een zogenaamde griezelavond te beleven. Samen met een clairvoyance-expert via Zoom. Voor de gezelligheid, want echt serieus kun je zo’n communicatie met de geesten niet noemen, toch?

HOST (c) The Movie Database (TMDB)
HOST (c) The Movie Database (TMDB)

Regisseur Rob Savage (Strings) levert met Host een auditief en visueel bangelijke en onder de huid kruipende, maar heel korte (amper 60 minuten), Zoom-thriller af met veel respect voor social distancing en de realiteit waarmee velen worden geconfronteerd tijdens de periode van een wereldwijde verspreiding van een hoog besmettelijk virus. Spijtig is dat er echter scrupuleus, inhalig en bij momenten zelfs schromelijk flagrant wordt geparodeerd van horror-cult-successen als de The Blair Witch Project-saga’s en de Paranormal Activity-reeks.


Genre: horror
Jaar: 2020
Regisseur: Rob Savage
Cast: Haley Bishop, Jemma Moore, Emma Louise Webb, Radina Drandova, Caroline Ward, Edward Linard, Seylan Baxter
Land: UK
Speelduur: 56 minuten

Related posts