Subscribe Now
Trending News

Blog Post

REGISSEUR ADAM WINGARD KEERT TERUG NAAR ZIJN ROOTS
ADAM WINGARD (c) IMDB Pro
Nieuws

REGISSEUR ADAM WINGARD KEERT TERUG NAAR ZIJN ROOTS 

Verschillende filmstudio’s hadden grote interesse in Adam Wingards Onslaught. A24 kreeg uiteindelijk de rechten voor de actie-thriller te pakken. Deze film herenigt Wingard en schrijver Simon Barrett, het team achter You’re Next uit 2013 en The Guest uit 2014. Details over het plot van Onslaught worden op dit moment achtergehouden, maar er wordt gezegd dat de film in dezelfde lijn ligt als Wingards eerdere indiefilms. De opnames beginnen in het najaar van 2024.

Eerder maakte Wingard Godzilla x Kong: The New Empire die tot nu toe wereldwijd meer dan 500 miljoen dollar heeft opgebracht. Volgens bronnen bij The Hollywood Reporter heeft Wingard nog geen deal voor een vervolg op Godzilla x Kong, maar hoogstwaarschijnlijk komt hij terug.

Related posts