Subscribe Now
Trending News

Blog Post

TICKET TO PARADISE
TICKET TO PARADISE (c) The Movie Database (TMDB)
Review

TICKET TO PARADISE 

Oscarwinnaars George Clooney en Julia Roberts schitteren opnieuw naast elkaar. Deze keer als een gescheiden koppel met slechts één gezamenlijke missie: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken die zij ooit maakten, namelijk veel te jong trouwen. Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk, want de twee haten elkaar met een enorme passie. Kunnen ze hun geschillen opzij zetten of blijkt het eerder een ticket to hell te zijn?

Ticket to Paradise is zo één van die films waarin je na 5 minuten al doorhebt hoe het verdere verloop van het verhaal gaat zijn. Compleet voorspelbaar, vol met clichés én toch… . Toch blijf je kijken naar de warme, romantische en best wel komische momenten. De bloopers tijdens de credits zijn ook een vermakelijke must-see.

Gefilmd op een prachtige locatie. Oorspronkelijk gingen de opnames door in Bali, maar vanwege de nationale maatregelen rondom de coronapandemie, vloog de productie enkele mijlen verder naar Australië. Wij hadden al bijna spontaan onze valiezen gemaakt en een ticket naar het paradijs gekocht. Daarnaast is het ook bij wet verplicht om een vaarbewijs te hebben wanneer je met een boot wil varen in Australië. Hiervoor moest acteur Maxime Bouttier, die de rol van Gede vertolkt, zowel een theoretisch als praktijk examen afnemen op nog geen 2 weken tijd. Met glans slaagde hij op beide examens. Gelukkig maar, want op zijn eerste draaidag mocht hij al meteen bij hevige wind op zee met niemand minder dan George Clooney en Julia Roberts aan boord.

Kaitlyn Dever en Lucas Bravo in Ticket to Paradise
KAITLYN DEVER en LUCAS BRAVO in TICKET TO PARADISE (c) The Movie Database (TMDB)

De charmes van Clooney en Roberts zijn echt wat de film maakt tot wat hij is. De andere rollen zijn weggelegd voor Kaitlyn Dever, bekend van onder andere Booksmart, als de verliefde dochter. Billie Lourd, dochter van Carrie Fisher, als beste vriendin en Lucas Bravo. Bij de meesten wel gekend als kok uit de populaire Netflix-reeks: Emily in Paris. Het is dus duidelijk naar welke 2 het meeste budget is gegaan. Al twijfelen we er niet aan dat de cast er de tijd van hun leven hebben gehad. Wie zou nu zelf geen werkvakantie willen in het paradijs?

Verwacht dus zeker niet te veel van Ticket to Paradise. Een grappige rom-com voor tijdens een brainless avondje in de zetel. Geniet van de mooie landschappen, de dynamiek tussen Clooney en Roberts en droom maar even weg over jouw eigen paradijs.


GENRE: komedie, romantiek
JAAR: 2022
REGISSEUR: Ol Parker
CAST: George Clooney, Julia Roberts, Kaitlyn Dever
LAND : UK, USA

Related posts