Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Bad Boys: Ride or Die
BAD BOYS: RIDE OR DIE (C) THE MOVIE DATABASE (TMDB)
Bioscoop

Bad Boys: Ride or Die 

Bad boys, bad boys. Whatcha gonna do? Whatcha gonna do when they come for you?

Will Smith en Martince Lawrence kruipen alweer voor de vierde keer in de huid van agenten Mike Lowrey en Marcus Burnett. Wanneer hun overleden baas Conrad Howard postuum wordt beschuldigd van betrokkenheid bij drugskartels, starten de bad boys een onderzoek naar corruptie binnen de politie van Miami. Tot ze regelrecht in de val lopen en zelf voortvluchtigen worden. Ze worden dan gedwongen buiten de wet te werken om de zaak op te lossen. Ook zal Lowrey zich moeten verzoenen met zijn criminele zoon in de gevangenis. Of dit allemaal effectief zal lukken is nog maar het begin van the ride.

Bad Boys: Ride or Die (C) The Movie Database (TMDB)

Na het Will Smith-accident tijdens de Oscaruitreiking van vorig jaar is Smith even uit de spotlight verdwenen. Nu, iets meer dan een jaar later, is het tijd om verder te gaan en geeft hij nog eens het beste van zichzelf in deze nieuwe Bad Boys. De chemie tussen Will Smith en Martin Lawrence is nog nooit zo sterk geweest. Het stoere imago van Smith gecombineerd met de humor van Lawrence zorgt voor een twee uur durend vermaak, dat soms zelfs zo overdreven is, maar toch hilarisch blijft. Ook enkele bekenden passeren opnieuw de revue waaronder de charmante Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig en Jacob Scipio om het team te versterken.

Dat Adil en Bilall goed bezig zijn in Amerika weten we natuurlijk al langer dan vandaag. Het duo voegt met Bad Boys: Ride or Die opnieuw een coole actiefilm toe aan hun repertoire. Aangezien ze met de vorige Bad Boys zo’n succes en vernieuwing aan de franchise brachten, stond de deur wagenwijd voor ze open om ook dit vervolg te regisseren. Hoewel ze soms wat overdrijven met hun slow-motion shots, bewijzen de heren nog maar eens dat ze een Hollywoodwaardige actiefilm kunnen regisseren. Ook Belg Robrecht Heyvaert is achter de schermen van de partij. Hij verzorgt namelijk, net zoals bij de vorige Bad Boys-film, de cinematografie. En daarmee mogen we toch weeral trots zijn met onze Belgen die het aan het maken zijn in Hollywood.

Bad Boys: Ride or Die (C) The Movie Database (TMDB)

Met Bad Boys: Ride or Die kicken Adil en Bilall officieel het blockbuster seizoen van start. Will Smith is helemaal terug van weg geweest. Samen met zijn kompaan, Martin Lawrence, zorgt hij voor een twee uur durende actiefilm, vol coole scènes en de nodige portie humor. Vergis je niet, Bad Boys: Ride or Die is meer dan enkel een actiefilm. Zo werpt het ook het belang van familie in de kijker en hoe belangrijk het is om iedereen een tweede kans te geven. Symbolischer kan het niet. Rep je dus naar de cinema, want de Bad Boys are back!

Genre: Actie, Avontuur, Komedie
Jaar: 2024
Regie: Adil El Arbi, Bilall Fallah
Cast: Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens
Land van Oorsprong: USA
Speelduur: 115 minuten

Related posts