Subscribe Now
Trending News

Blog Post

TOM HANKS EN ROBIN WRIGHT OPNIEUW SAMEN IN EEN FILM
HERE (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

TOM HANKS EN ROBIN WRIGHT OPNIEUW SAMEN IN EEN FILM 

Sony Pictures heeft de trailer vrijgegeven van Here, Robert Zemeckis’ nieuw drama met Tom Hanks en Robin Wright in de hoofdrollen.

In Here beweegt de camera nooit omdat de film zich op één locatie afspeelt. Here omspant meerdere generaties, waarbij de belangrijkste verhaallijn draait om de relatie tussen Hanks’ Richard en Wright’s Margaret.

Hanks speelt de rol van Richard, een babyboomer van 67 jaar oud. De film reist echter heen en weer in de tijd, waarbij de verouderingstechnieken worden gebruikt om Richard op verschillende leeftijden af te beelden. Wright speelt Margaret, Richard’s vriendin en latere vrouw.

De film is een reünie voor Hanks en Wright, die samen de hoofdrol speelden in Zemeckis’ bekroonde film Forrest Gump. Dit is ook de zesde samenwerking tussen Hanks en Zemeckis, die voor het laatst samenwerkten aan Pinocchio uit 2022. De ensemblecast van Here bestaat verder uit Paul Bettany, Kelly Reilly, Michelle Dockery, Gwilym Lee, David Fynn, Ophelia Lovibond, Nicholas Pinnock, Nikki Amuka-Bird en Anya Marco Harris.

Here draait vanaf 15 november 2024 in de bioscoop.



Related posts