Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Disney onthult nieuwe trailer voor Mufasa: The Lion King
MUFASA: THE LION KING (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Disney onthult nieuwe trailer voor Mufasa: The Lion King 

Barry Jenkins, regisseur van Disney’s Mufasa: The Lion King en songwriter Lin-Manuel Miranda hebben afgelopen weekend op D23 een nieuwe trailer en poster gedeeld voor de film.

De trailer werd gepresenteerd in aanwezigheid van castleden Aaron Pierre, Kelvin Harrison Jr., Seth Rogen, Billy Eichner, Theo Somolu, Braelyn Rankins en Anika Noni Rose. Er werd ook een gloednieuwe poster onthuld met daarop Taka, het welpje wat uiteindelijk Scar zal worden.

Mufasa: The Lion King laat Rafiki de legende van Mufasa vertellen aan de jonge leeuwenwelp Kiara, dochter van Simba en Nala. Timon en Pumbaa zijn er weer bij met hun kenmerkende dynamiek. Het verhaal wordt verteld in flashbacks en toont Mufasa als een verweesd welpje, verloren en alleen tot hij een sympathieke leeuw genaamd Taka ontmoet – de erfgenaam van een koninklijke bloedlijn. De toevallige ontmoeting is het begin van een grootse reis van een buitengewone groep buitenbeentjes op zoek naar hun bestemming – hun relaties zullen op de proef worden gesteld wanneer ze samenwerken om een dreigende en dodelijke vijand te ontwijken.

Mufasa: The Lion King is vanaf 18 december 2024 in de bioscoop te zien.

Related posts