Subscribe Now
Trending News

Blog Post

ANGELINA JOLIE TRIOMFEERT IN VENETIE ALS MARIA CALLAS
ANGELINA JOLIE in MARIA (c) The Movie Database (TMDB)
Festivalnieuws

ANGELINA JOLIE TRIOMFEERT IN VENETIE ALS MARIA CALLAS 

Angelina Jolie’s nieuwe biografische film Maria ging op donderdag 29 augustus in première op het 81e Filmfestival van Venetië, waar de film een 10 minuten durende staande ovatie kreeg. Maria draait om het leven van de in Amerika geboren Griekse sopraan Maria Callas, met Jolie in de hoofdrol. Pablo Larraín, die eerder werkte aan onder andere Neruda, Jackie en Spencer, regisseerde de film op basis van een script van Steven Knight, de maker van Peaky Blinders.

Jolie was aanwezig bij het evenement, samen met Larraín en haar co-sterren Pierfrancesco Favino en Alba Rohrwacher. De film trok naar verluidt een emotionele reactie van het aanwezige publiek, dat Jolie’s naam scandeerde. Jolie was ook zichtbaar geëmotioneerd tijdens het applaus en werd gefilmd terwijl ze haar tranen afveegde en een knuffel kreeg van Favino.

Jolie onthulde ook dat ze nog nooit had gezongen en zeven maanden lang les heeft gehad. Larraín prees zijn hoofdrolspeelster door te zeggen dat “deze film niet zou bestaan zonder Angelina.”

Related posts