Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Daisy Ridley tekent voor Londense actiethriller
DAISY RIDLEY in OPHELIA (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Daisy Ridley tekent voor Londense actiethriller 

Volgens Deadline heeft Daisy Ridley die we kennen uit Star Wars, toegezegd om de hoofdrol in de actiethriller Cleaner van Casino Royale-regisseur Martin Campbell te vertolken. De productie start naar verwachting in de nazomer van dit jaar.

De film speelt zich af in het huidige Londen. Radicale activisten dringen binnen in het jaarlijkse gala van een energiebedrijf in de Shard – de hoogste wolkenkrabber van West-Europa – en nemen er 300 gijzelaars om zo de corruptie van de gastheren aan het licht te brengen. Daisy speelt een glazenwasser die een verleden heeft als soldaat, de rest kan je je inbeelden!

Cleaner is een bloedstollende thriller, uniek en origineel in zowel qua personages als de setting. Een groot deel van de film speelt zich af aan de zijkant van de Shard, honderden meters hoog in de lucht. Er is op dit moment geen betere actrice denkbaar dan Daisy deze rol te vertolken. De meeste van mijn films zijn thrillers en het script van Cleaner is een van de beste die ik ooit las.”, aldus Martin Campbell.

Related posts