Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Alita: Battle Angel 2 gebeurt alleen maar James Cameron regisseert
ALITA: BATTLE ANGEL (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Alita: Battle Angel 2 gebeurt alleen maar James Cameron regisseert 

Geruchten over Alita: Battle Angel 2 doen al jaren de ronde. Maar volgens een nieuw onderzoek van World of Reel zal de film er niet komen tenzij James Cameron achter de camera stapt.

Volgens het laatste bericht wordt aan Cameron – die het scenario voor de originele film schreef – gevraagd om Alita: Battle Angel 2 te regisseren. Terwijl Cameron en producent Jon Landau proberen om een vervolg te maken, wil Disney CEO Bob Iger naar verluidt geen groen licht geven voor dit project tenzij Cameron de regie op zich neemt. De eerste film werd geregisseerd door Robert Rodriguez, maar het lijkt erop dat Disney wil dat Cameron hier aan het roer staat.

Cameron is terughoudend om het project te accepteren vanwege zijn drukke schema, met onder andere Last Train from Hiroshima en de derde en vierde Avatar-films.

Alita: Battle Angel had ook Christoph Waltz, Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Ed Skrein en Jackie Earle Haley in de hoofdrollen. Het was de laatste film van 20th Century Fox voor de overname door Disney.

Bron: comingsoon.net

Related posts