Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Rachel Brosnahan gecast in thriller met Rami Malek
RACHEL BROSNAHAN in I'M YOUR WOMAN (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Rachel Brosnahan gecast in thriller met Rami Malek 

20th Century Studios heeft drie nieuwe acteurs toegevoegd aan de cast van Amateur waarin Rami Malek de hoofdrol zal spelen. Volgens Deadline zijn Rachel Brosnahan (The Marvelous Mrs. Maisel), Laurence Fishburne en Caitríona Balfe (Outlander) gecast in het aankomende thriller-drama.

Amateur wordt geregisseerd door James Hawes (Slow Horses) naar een scenario van Ken Nolan. De film volgt een CIA cryptograaf die, nadat zijn vrouw tragisch om het leven komt bij een terroristische aanslag in Londen, eist dat zijn bazen achter hen aan gaan. Wanneer het duidelijk wordt dat ze niet zullen handelen vanwege tegenstrijdige interne prioriteiten, chanteert hij het agentschap om hem te trainen en hem zelf achter hen aan te laten gaan.

Brosnahan speelt momenteel de hoofdrol in het laatste seizoen The Marvelous Mrs. Maisel. Ze haalde eerder deze week de krantenkoppen omdat ze potentiële Lois Lane is in James Gunn’s Superman: Legacy.

Fishburne zagen we onlangs in de kaskraker John Wick: Chapter 4, waarin hij opnieuw werd herenigd met The Matrix co-ster Keanu Reeves. Amateur wordt Balfe’s eerste filmproject na haar rol in Kenneth Branagh’s veelgeprezen Belfast-film.

Bron: Coming Soon

Related posts