Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Hugh Grant in A24-horrorfilm
HUGH GRANT in DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS? (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Hugh Grant in A24-horrorfilm 

Hugh Grant is in gesprek om de hoofdrol te spelen in de nieuwe film van A Quiet Place-makers Scott Beck en Bryan Woods. Beck en Woods zullen Heretic – zo heet de film voorlopig – en het wordt een A24-titel. De exacte plotdetails worden nog geheim gehouden, maar bronnen zeggen dat het verhaal draait om twee missionarissen die een gevaarlijke man proberen te bekeren.

De startdatum van het A24-project is voorzien in juli, maar zoals bij alle films die deze zomer draaien, kan de productie beïnvloed worden door de staking.

De in New York gevestigde indiestudio A24 heeft succes geboekt met onder meer de Ari Aster-films Hereditary en Midsommar en de Ti West-films.

Beck en Woods schreven onlangs het script van de 20th Century horrorfilm The Boogeyman die nu nog in de bioscoop loopt. Hugh Grant was dit jaar in Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves te zien en binnenkort speelt hij met Timothee Chalamet in Warner’s Willy Wonka en op streaming is hij binnenkort te zien in de HBO miniserie The Regime met Kate Winslet en Andrea Riseborough.

Related posts