Subscribe Now
Trending News

Blog Post

TREAT WILLIAMS OMGEKOMEN BIJ ONGELUK
TREAT WILLIAMS (c) IMDB Pro
Nieuws

TREAT WILLIAMS OMGEKOMEN BIJ ONGELUK 

Treat Williams, de veelzijdige acteur uit films als Prince of the City van Sidney Lumet en Hair van Milos Forman, is maandag overleden bij een motorongeluk in Vermont. Hij werd 71. Zijn agent, Barry McPherson van APA, bevestigde Williams’ dood in een verklaring aan The Hollywood Reporter.

Williams zat op een motorfiets en droeg een helm toen hij in botsing kwam met een auto op Route 30 in de buurt van Dorset. Williams kon een botsing niet voorkomen en werd van zijn motorfiets geslingerd. Hij had zware verwondingen en werd per vliegtuig naar het Albany Medical Center in Albany, New York gebracht, waar hij dood werd verklaard.

Williams was in zijn jonge jaren een hartenbreker en speelde de slechterik Xander Drax in The Phantom. Zijn filmcarrière bevatte rollen in John Sturges’ The Eagle Has Landed, Steven Spielbergs 1941, Sergio Leone’s Once Upon a Time in America, Smooth Talk, Dead Heat, Things to Do in Denver When You’re Dead, Deep Rising en The Deep End of the Ocean.

Hij werd genomineerd voor een Emmy in 1996 voor het spelen van agent Michael Ovitz in de HBO-film The Late Shift, over de strijd tussen David Letterman en Jay Leno om Johnny Carson op te volgen in The Tonight Show.

Related posts