Subscribe Now
Trending News

Blog Post

The Flash en Elemental dreigen flops te worden
THE FLASH (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

The Flash en Elemental dreigen flops te worden 

Van The Flash en de Pixar-film Elemental werd verwacht dat ze de Amerikaanse zomerkassa’s zouden doen spijzen, maar in plaats daarvan misten ze hun doel volledig. The Flash haalde in 55 miljoen dollar op en Elemental slechts 29,5 miljoen.

Beide films voldeden in hun eerste dagen niet aan de toch al lage verwachtingen. En erger nog, het waren dure ondernemingen, dus het ziet ernaar uit dat ze een enorme teleurstelling zullen worden.

In de aanloop naar The Flash heeft Warner Bros. hard gewerkt om het publiek ervan te overtuigen dat de film “een van de beste superheldenfilms ooit” ooit is, maar de fans reageerden teleurgesteld. Het verhaal, geregisseerd door Andy Muschietti, begint als Miller’s Barry Allen a.k.a The Flash terug in de tijd reist om de moord op zijn moeder te voorkomen en per ongeluk het DC multiversum openbreekt.

Zonder positieve kijkcijfers of een sterke mond-tot-mondreclame zal The Flash de komende weken moeite hebben, vooral met Indiana Jones and the Dial of Destiny, Mission: Impossible 7 en Christopher Nolan’s Oppenheimer als concurrenten.

Elemental, de Pixar-film over tegengestelden die elkaar aantrekken deed het ook niet goed, maar de mensen zijn er wel positief over en dus is er een kans dat de ticketverkoop zich de komende weken licht herstelt, vooral omdat er niet veel concurrentie van familiefilms in het verschiet ligt.

Bron: Variety

Related posts