Subscribe Now
Trending News

Blog Post

NIEUWE BELANGRIJKE ROL VOOR AMY ADAMS
AMY ADAMS in THE WOMAN IN THE WINDOW (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

NIEUWE BELANGRIJKE ROL VOOR AMY ADAMS 

Amy Adams zal de hoofdrol spelen in At the Sea, een nieuw drama van Kornel Mundruczó en Kata Wéber. Het Hongaarse echtpaar is het meest bekend van hun zwangerschapsdrama Pieces of a Woman uit 2020 met Vanessa Kirby, wat haar een eerste Oscarnominatie opleverde. Daarvoor werkte het duo samen aan White God, dat in 2014 de Un Certain Regard-prijs in Cannes won en Jupiter’s Moon.

De film volgt het leven van Laura (Adams) na een lange revalidatie. Ze keert terug naar haar familie in hun vakantiehuis aan het strand, waar ze zich moet aanpassen aan het gecompliceerde leven dat ze achterliet. Nu wordt ze gedwongen het volgende hoofdstuk van haar leven onder ogen te zien zonder de carrière die haar roem, fortuin en vooral identiteit gaf.

Adams werd zes keer genomineerd voor een Academy Award en heeft onlangs de productie afgerond van Klara and the Sun, de volgende film van Taika Waititi, die het dystopische sciencefictionverhaal van Kazuo Ishiguro vertelt. Hierna is ze nog te zien in Nightbitch van Marielle Heller.

Related posts