Subscribe Now
Trending News

Blog Post

KRISTEN STEWART SPEELT HOOFDROL IN VAMPIERTHRILLER VAN PANOS COSMATOS
KRISTEN STEWART in WELCOME TO THE RILEYS (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

KRISTEN STEWART SPEELT HOOFDROL IN VAMPIERTHRILLER VAN PANOS COSMATOS 

Kristen Stewart en Oscar Isaac spelen de hoofdrollen in de vampierthriller Flesh of the Gods van regisseur Panos Cosmatos (Mandy). Isaac en Stewart zullen Raoul en Alex spelen, een getrouwd stel dat in het L.A. uit de jaren ’80 elke avond afdaalt van hun luxueuze appartement in het nachtelijk leven. Wanneer ze het pad kruisen van de mysterieuze en raadselachtige Nameless en haar hard feestende kliek, worden Raoul en Alex verleid tot een glamoureuze, surrealistische wereld van hedonisme, sensatie en geweld.

De film is geschreven door Andrew Kevin Walker (Se7en) op basis van een verhaal van Cosmatos en Walker. Stewart werd genomineerd voor een Oscar voor Spencer en speelde onlangs in Love Lies Bleeding van Rose Glass, die in maart werd uitgebracht door A24. Oscar Isaac is bezig aan Guillermo Del Toro’s Frankenstein en heeft net Spider-Man: Across The Spider-Verse, Moon Knight en Dune achter de rug.

Regisseur Panos Cosmatos is vooral bekend van de psychedelische wraakthriller Mandy met Nicolas Cage in de hoofdrol, die in première ging op Sundance en daarna in Cannes draaide.

Related posts