Subscribe Now
Trending News

Blog Post

SYDNEY SWEENEY IN DE BOKSRING
IMMACULATE (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

SYDNEY SWEENEY IN DE BOKSRING 

De veelgevraagde Sydney Sweeney, schakelt na haar romcom Anyone But You en de horrorfilm Immaculate, weer een versnelling hoger. Ze zal immers de bokser Christy Martin portretteren in een nieuwe biopic.

Het momenteel titelloze project vertelt het waargebeurde verhaal van Martin’s opkomst tot Amerika’s bekendste vrouwelijke bokser in de jaren ’90. Haar leven veranderde in 1989 toen ze haar manager en latere echtgenoot Jim Martin ontmoette. Ze doorbrak grenzen en werd de eerste vrouw die tekende bij de iconische promotor en werd de enige vrouwelijke bokser die op de cover van Sports Illustrated verscheen.

De actrice vertelde Deadline: “Ik worstelde en kickbokste van mijn twaalfde tot negentiende. Ik popelde om terug de ring in te staan, te trainen en mijn lichaam te transformeren. Christy’s verhaal is niet licht, het is fysiek en emotioneel veeleisend, er is veel gewicht om te dragen. Maar ik hou ervan om mezelf uit te dagen. Christy Martin heeft niet alleen het boksen voor vrouwen gelegitimeerd, ze overwon ook genderstereotypen.”

Related posts