Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Lumière brengt Cineville Pass naar Vlaanderen
CINEVILLE PASS (c) Lumière
Nieuws

Lumière brengt Cineville Pass naar Vlaanderen 

Vanaf 1 september 2024 aanvaarden en promoten de Lumière-bioscopen als eerste de Cineville Pass in Vlaanderen. Cineville pashouders kunnen voor een vast bedrag per maand onbeperkt genieten van films in alle deelnemende arthouse stadsbioscopen. Nu niet langer alleen in Brussel en Wallonië, maar ook in Vlaanderen, in de Lumière-bioscopen. De belofte wordt nu ‘Onbeperkt naar goede films in België’. Het concept trekt vandaag vooral een jong publiek aan, dat zo avontuurlijk van het rijke filmaanbod kan proeven.

Twee jaar na de lancering van de Cineville Pass in België worden, na 14 Brusselse en Waalse onafhankelijke bioscopen, nu ook de Lumière-bioscopen toegevoegd aan het aanbod. De Cineville Pass biedt onbeperkte toegang tot de voorstellingen in alle aangesloten bioscopen voor een vast bedrag van 18 euro per maand voor jongeren onder de 26 jaar of 21 euro per maand voor iedereen ouder dan 26 jaar. Een laagdrempelig en flexibel aanbod voor iedereen die vrij het rijke filmaanbod in de stadsbioscopen wil ontdekken.

De formule heeft zijn succes reeds bewezen: in 2024 werden tot nu reeds 100.000 Cineville-bezoeken in de aangesloten bioscopen genoteerd. Deze maand werden er 8.300 pashouders geteld en met de aansluiting van de Lumière-bioscopen zal dat aantal zeker nog stijgen.

Elk van de deelnemende bioscopen heeft zijn eigen karakter en programmatie. Een bijzonder rijk aanbod te ontdekken dus voor elke Cineville abonnee in heel België.

Lumière
LUMIÈRE (c) Lumière

Jon Michelena van Lumière Cinema verheugt zich op de lancering van de pas voor de Lumière-bezoekers : ‘Avontuurlijk op ontdekking in de cinema kunnen gaan, onbeperkt – bestaat er iets mooiers voor een filmliefhebber? Jong én oud kan met de Cineville abonnementsformule onbeperkt genieten van een zeer gevarieerd aanbod, wat stimuleert om iets nieuws en onverwachts te proberen. En dat is net wat wij met de Lumière-stadsbioscopen bieden: het beste filmaanbod uit de hele wereld uitgezocht door ons, inclusief de verborgen parels en bijna vergeten klassiekers. Blij dat we met Lumière hier onze schouders kunnen onder zetten en deze formule aan ons publiek kunnen aanbieden.’

Thibaut Quirynen van Cineville beaamt: ‘Cineville Belgium is bijzonder trots! Twee jaar na de lancering in Brussel en het partnership met liefst 14 stadsbioscopen in Wallonië en Brussel, kunnen we nu ook de Vlaamse cinemabezoekers eindelijk onbeperkt toegang bieden in de cinema’s van het Lumière-netwerk. Met hun gevarieerd programma en kwalitatieve cinema’s zullen de Lumière-bioscopen een onmiskenbare troef zijn voor alle abonnees, die vanaf 1 september toegang zullen hebben tot niet minder dan 18 cinema’s in heel België.’

Meer informatie: www.cinevillepass.be

Related posts