Subscribe Now
Trending News

Blog Post

BEETLEJUICE BEETLEJUICE OPENT FILMFESTIVAL VAN VENETIE
MICHAEL KEATON in BEETLEJUICE (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

BEETLEJUICE BEETLEJUICE OPENT FILMFESTIVAL VAN VENETIE 

Het 81e Filmfestival van Venetië wordt geopend met de wereldpremière van Tim Burton’s Beetlejuice Beetlejuice met Michael Keaton, Winona Ryder, Catherine O’Hara, Justin Theroux, Monica Bellucci, Jenna Ortega en Willem Dafoe in de hoofdrollen. De Warner Bros sequel wordt buiten competitie vertoond op woensdag 28 augustus in de Sala Grande.

Alberto Barbera, artistiek directeur van het Filmfestival van Venetië: “Beetlejuice Beetlejuice markeert de langverwachte terugkeer van een van de meest iconische personages van Tim Burton’s cinema, maar het is ook de bevestiging van het buitengewone visionaire talent en de meesterlijke realisatie van een van de meest fascinerende auteurs van zijn tijd. De Biënnale van Venetië is vereerd en trots om als gastheer te mogen optreden voor de wereldpremière van een werk dat een creatieve verbeelding en een stuwend hallucinerend ritme bevat.”

Venetië loopt dit jaar van 28 augustus tot 7 september met de Franse ster Isabelle Huppert als juryvoorzitter. De Gouden Leeuw voor Lifetime Achievement gaan naar de Australische filmmaker Peter Weir en de Amerikaanse actrice Sigourney Weaver.

De volledige line-up voor Venetië dit jaar wordt op 23 juli onthuld.

Related posts