Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Trailer Terrifier 3
TERRIFIER 3 (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Trailer Terrifier 3 

Er staat ons geen witte, maar een bloedrode kerst te wachten dit jaar. Toch voor de liefhebbers die zich aan de derde episode uit de Terrifier-franchise gaan wagen. De trailer van deze slasher, die volgens de geruchten eind oktober in de Belgische zalen verschijnt, belooft in elk geval weer een waar slachtfestijn.

In Terrifier 3, opnieuw geregisseerd door Damien Leone, duikt Art the Clown (David Howard Thornton) ditmaal net op wanneer de bewoners van Miles County aan een vredevolle kerstavond beginnen.

De officiële synopsis luidt als volgt: Na Art the Clown’s Halloween-bloedbad te hebben overleefd, worstelen Sienna en haar broer om hun verwoeste levens weer op te bouwen. Als de feestdagen naderen, proberen ze de kerstgedachte te omarmen en de verschrikkingen van het verleden achter zich te laten. Maar net als ze denken veilig te zijn, keert Art the Clown terug, vastbesloten om hun feestvreugde te veranderen in een nieuwe nachtmerrie.

Lauren LaVera (Sienna), Samantha Scaffidi (Victoria Heyes), Elliot Fullam (Jonathan Shaw) en Chris Jericho (Burke) zijn opnieuw van de partij, terwijl Daniel Roebuck zijn debuut maakt als Santa Claus. Makeup-legende Tom Savini, Jason Patric, Antonella Rose, Krsy Fox, Clint Howard, en Jon Abrahams zouden ook allemaal hun opwachting maken.

Related posts