Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Gremlins Strike Back #199 – Born on the Fourth of July, Oldboy a The Wolf of Wall Street plus Oscar uitslag
BORN ON THE FOURTH OF JULY (c) The Movie Database (TMDB)
Podcast

Gremlins Strike Back #199 – Born on the Fourth of July, Oldboy a The Wolf of Wall Street plus Oscar uitslag 

In de 199e episode knallen Bart, Sven en Maarten nog een voorlaatste keer en hebben ze het over Born on the Fourth of July (1989), Oldboy (2003) en The Wolf of Wall Street (2013). Al dan niet sympathie voor een leading man is een discussiepunt, maar ook valse snorren, spleetfilms, villain motivation en patriotisme zijn factoren die beslissen of er al dan niet nog een seal of approval wordt uitgereikt. De luisteraars blijven ontroerende mails sturen dus worden er nog wat voorgelezen én het trio overloopt de voorbije Oscars. Maakt Maarten zijn winning streak langer of steekt een co-host hem de loef af?

Related posts