Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Margot Robbie in nieuwe Wuthering Heights-film
MARGOT ROBBIE in ONCE UPON A TIME... IN HOLLYWOOD (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Margot Robbie in nieuwe Wuthering Heights-film 

De Wuthering Heights-verfilming van Emerald Fennell heeft twee hoofdrolspelers gevonden. Deadline meldt dat Margot Robbie en Jacob Elordi de hoofdrollen gaan spelen in het spraakmakende project.

De film is gebaseerd is op de legendarische roman uit 1847 van de Engelse schrijfster en dichteres Emily Brontë. Wuthering Heights wordt over het algemeen beschouwd als een van de beste romans ooit. Het boek heeft talloze bewerkingen gehad, waaronder film-, tv- en toneelversies van de roman.

Naast het regisseren is Fennell ook bezig met het schrijven en produceren van de film, wat haar laatste project is na Saltburn uit 2023 en Promising Young Woman uit 2020.

Margot Robbie was voor het laatst te zien in Barbie uit 2023, een film die de hele wereld veroverde en wereldwijd 1,4 miljard dollar opbracht aan de kassa. De film ontving acht Academy Award-nominaties en won Beste Originele Lied. Voorafgaand aan Wuthering Heights speelt Robbie in A Big Bold Beautiful Journey, een romantische fantasiefilm van regisseur Kogonada, met Colin Farrell in de hoofdrol.

Jacob Elordi’s doorbraakrol kwam in de HBO-dramaserie Euphoria, waar hij Nate Jacobs speelt. Sindsdien heeft Elordi in verschillende spraakmakende films gespeeld, waaronder Priscilla (waarin hij Elvis Presley speelde) en Saltburn, waarin hij samenwerkte met Fennell. De volgende film voor Elordi is de dramafilm Oh, Canada en de Daniel Minahan-film On Swift Horses. Elordi is ook klaar om de rol van het monster van Frankenstein te spelen in Guillermo del Toro’s langverwachte Frankenstein-film.

Related posts