Subscribe Now
Trending News

Blog Post

SOCIETY OF THE SNOW IS GROTE WINNAAR BIJ DE GOYA’S
SOCIETY OF THE SNOW (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

SOCIETY OF THE SNOW IS GROTE WINNAAR BIJ DE GOYA’S 

Society of the Snow is niet alleen genomineerd voor de komende Oscars, en dit voor Beste Make-up en Beste Internationale Film, maar de film die één van de meest bekeken titels van Netflix is won maar liefst twaalf Goya’s.

Deze omvatten onder meer die van Beste Film en Beste Regisseur (Juan Antonio Bayona, die al twee keer eerder won met A Monster Calls en The Impossible). Naast de film van Bayona, trok ook Robot Dreams van Pablo Berger de aandacht die de Goya won voor Beste Animatiefilm (en ook een Oscarnominatie op zak heeft) en 20,000 Species of Bees waarvoor Estíbaliz Urresola de Goya voor Beste Nieuwe Regisseur en Origineel Scenario won.

Er waren geen verrassingen in de categorie voor Beste Europese Film, die ging naar Anatomy of a Fall van Justine Triet en de Beste Spaans-Amerikaanse Film ging naar The Eternal Memory van de Chileense regisseur Maite Alberdi. Malena Alterio en David Verdaguer werden in de bloemetjes gezet voor hun acteerprestaties.

Related posts