Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Gremlins Strike Back #192 – Killers of the Flower Moon, Sisu, Reptile & The Burial.
THE BURIAL (c) The Movie Database (TMDB)
Podcast

Gremlins Strike Back #192 – Killers of the Flower Moon, Sisu, Reptile & The Burial. 

In aflevering 192 worden niet drie maar vier films besproken die dit jaar werden gereleased: Sisu, Reptile, The Burial en Killers of the Flower Moon. De nieuwe, en strengere, Sven De Ridder blijkt alsnog een pak positiver te zijn dan zijn co-hosts, Bart hamert op slechte regie en 90s speelfilms en Maarten had duidelijk honger want heeft het over de verkeerde saus. Unanimiteit valt ook niet echt terug te vinden wanneer het trio de nieuwe Scorsese bespreekt gezien zowel de term ‘Oscar’ valt alsook de quote: “Die mag er mee gaan stoppen.”

Related posts