Subscribe Now
Trending News

Blog Post

TEASER VAN TERRIFIER 3 ONLINE
TERRIFIER 3 (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

TEASER VAN TERRIFIER 3 ONLINE 

De officiële teaser voor Terrifier 3 verscheen online. Damien Leone’s langverwachte kerstslasher draait op 25 oktober 2024 in de bioscopen in Noord-Amerika.

Bekijk hieronder de officiële teaser waarin een klein meisje de kerstman ontdekt in haar woonkamer op kerstochtend. Natuurlijk is het niet echt de Kerstman… het is Art the Clown. In het derde deel van Leone’s franchise is Art the Clown klaar om chaos te veroorzaken bij de nietsvermoedende inwoners van Miles County terwijl ze vredig in slaap vallen op kerstavond.

Terrifier 3 verschijnt iets meer dan twee jaar na Terrifier 2 en haalde meer dan 11 miljoen dollar binnen aan binnenlandse kassa’s. In die tijd vond Terrifier 2 zijn weg naar de grote pers, waarbij Variety in detail beschreef hoe Damien Leone’s slasher het meest onwaarschijnlijke kassucces van dat jaar werd.
 
Leone geeft een voorproefje van Terrifier 3: “We krijgen een groter budget. We filmen in anamorf breedbeeld, dus ik wil dat het meer aanvoelt als een ouderwetse John Carpenter-film. Het zal nog steeds dat epische gevoel van deel twee hebben, maar nu de toon van deel één met Kerstmis. Het gaat er anders uitzien. Het zal anders aanvoelen, maar het zal nog steeds alles bevatten waar je van houdt. Maar het wordt heel fris. Het zal niet zijn alsof je deel één of twee helemaal opnieuw zit te kijken.”

Related posts