Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Heat 2 krijgt gestalte
ROBERT DE NIRO in HEAT (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Heat 2 krijgt gestalte 

Warner Bros. is volop bezig met de onderhandelingen over Heat 2, de verfilming van Michael Manns gelijknamige boek dat het vervolg is op Heat uit 1995 met Robert De Niro, Al Pacino en Val Kilmer.

Mann zou zowel het scenario schrijven als de film regisseren. Momenteel is de studio in gesprek met Adam Driver die ook de hoofdrol speelt in Mann’s Ferrari. Hij zou naar alle waarschijnlijkheid de jonge Neil McCauley moeten spelen, het personage van De Niro uit de originele film. Er zijn tot nu toe nog geen andere namen bekend ook al liet Al Pacino, die Vincent Hanna speelde in de 1995-versie, reeds weten dat hij Timothée Chalamet als de geknipte acteur ziet om zijn personage te spelen.


Heat 2 speelt zich zowel voor als na de gebeurtenissen af van de originele film. Mann schreef de roman samen met misdaadschrijfster Meg Gardiner en heeft onlangs de productie van Ferrari afgerond, een biopic over de Italiaanse sportwagenfabrikant met in de hoofdrollen Adam Driver Penélope Cruz, Shailene Woodley, Patrick Dempsey en Jack O’Connell.


Bron : Indiewire

Related posts