Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Harmony Korine draaide in het geheim film voor A24
Nieuws

Harmony Korine draaide in het geheim film voor A24 

Harmony Korine heeft volgens geruchten in het geheim een nieuwe film voor A24 opgenomen met rapper Travis Scott. Kanttekening is wel dat de film misschien nooit het daglicht zal  zien omdat Scott om de een of andere reden weigert te tekenen voor de release ervan.

Scott tekende in augustus 2021 een productiedeal met A24. De rapper kondigde de deal aan door op Instagram door een met koffie en bloed besmeurd script te posten waarin de titel bewerkt zat. Er gingen geruchten dat het dezelfde titel had als het aankomende album van de rapper, Utopia. Een jaar later postte Scott twee Instagram stories met het onderschrift “body armor, guns, masks, and Harmony Korine”.

Korine is een Amerikaanse filmmaker die bekend staat om zijn transgressieve, taboedoorbrekende films die de Amerikaanse indiefilm in de jaren ’90 vorm gaven zoals Gummo, Spring Breakers en The Beach Bum. Het feit dat hij voor zijn nieuwste film samenwerkt met A24 betekent dat hij echt een film heeft gemaakt die bedoeld is om door een redelijk groot publiek gezien te worden.

Related posts