Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Movie Matters #38: Oscar 2024 Movies!
SOCIETY OF THE SNOW (c) The Movie Database (TMDB)
Podcast

Movie Matters #38: Oscar 2024 Movies! 

Beste filmisch aangelegde vrienden,

Jullie hebben weeral prijs, want aflevering 38 is ingeblikt en staat klaar om en masse beluisterd te worden (althans, dat hopen we toch).

En dat de spanning ten top gestegen is, mag dan ook duidelijk zijn, met de nakende Oscaruitreiking. Hoog tijd om enkele kanshebbers aan een grondige doorlichting te onderwerpen.

Passeerden in de Watchlist de revue: genomineerd (door Poelie) in de categorie Beste Animatie, een vriendschap tussen hond en robot, Robot Dreams, genomineerd (door Peer) in de categorie Best Foreign, een vliegtuigramp in de Andes, Society of the Snow, en tenslotte genomineerd (door Zwino) in de categorie Beste Cinematografie, een Chileense geschiedenisles met een twist, El Conde.

Zijn er potentiële winnaars bij? Of deed de Academy weer eens raar? For us to know, for you to find out…

De Cinemaat kwam dan weer opdagen, gehuld in groen-geel-rood en ietwat versuft ogend, nadat hij de biopic over reggae legende Bob Marley bekeek. Enkel voor de fans, of toch voor iedereen? One Love – Bob Marley werd ons dan ook in de zalen voorgeschoteld.

Met deze informatie bereiden wij onze Exodus voor, en laten we jullie hopelijk genieten van weeral een fijne portie filmvertier.

RASTAFARI!!!!

Related posts