Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Edward Berger kondigt nieuwe film aan
EDWARD BERGER (c) Edward Berger
Nieuws

Edward Berger kondigt nieuwe film aan 

Edward Berger’s All Quiet on the Western Front viel goed in de smaak bij de Academy Awards. De film leverde negen Oscarnominaties op en won vier prijzen, waaronder Beste Internationale Film. Berger heeft nu zijn volgende film aangekondigd. Het wordt een bewerking van Conclave van Robert Harris. Focus Features kondigde aan dat ze de Amerikaanse distributierechten voor de film hebben verworven.

Conclave volgt het geheimzinnige proces van de verkiezing van een nieuwe paus, geleid door kardinaal Lawrence (Ralph Fiennes) in het Vaticaan. Lawrence bevindt zich echter in het centrum van een samenzwering als de andere kardinalen facties en rivaliteiten smeden om hun eigen ambities te dienen.

De cast bestaat uit Ralph Fiennes, Stanley Tucci, John Lithgow en Isabella Rossellini. Berger regisseert op basis van een script van Peter Straughan als een adaptatie van de gelijknamige bestseller van Robert Harris. De productie van de film begon in februari 2023 in Cinecittà in Rome en eindigde in maart van dit jaar. Naar alle waarschijnlijkheid is de film dus reeds af.

Related posts