Subscribe Now
Trending News

Blog Post

ANTHONY HOPKINS WELDRA IN NIEUWE ADAPTIE VAN THE ISLAND OF DR MOREAU
ANTHONY HOPKINS in ONE LIFE (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

ANTHONY HOPKINS WELDRA IN NIEUWE ADAPTIE VAN THE ISLAND OF DR MOREAU 

Na zijn rol als Sigmund Freud in Last Session, is Anthony Hopkins klaar om nu ook de hoofdrol te spelen in Eyes in the Trees van regisseur Timothy Woodward Jr, een herinterpretatie van de H.G. Wells-roman The Island of Dr. Moreau.

In de film portretteert Hopkins een geneticus die geïsoleerd is geraakt nadat de overheid de financiering van zijn onderzoek heeft stopgezet. Later beginnen twee gerenommeerde filmmakers en hun crew aan een ontdekkingsreis. Hun excursie verandert in een overlevingsstrijd voor henzelf, maar ook voor de rest van de mensheid.

The Island of Dr. Moreau is een baanbrekend sciencefictionwerk uit 1896 en heeft door de jaren heen talloze verfilmingen geïnspireerd, waaronder The Island of Lost Souls uit 1932 en The Island of Dr. Moreau uit 1977 met Burt Lancaster in de hoofdrol. De beroemdste is de gelijknamige film uit 1996 met Marlon Brando en Val Kilmer. Door problemen met de cast, het weer en het budget blijft dit een van de meest beruchte producties in de filmgeschiedenis.

Related posts