Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Win een exemplaar van The Hunger Games – The Ballad of Songbirds & Snakes
THE HUNGER GAMES: THE BALLAD OF SONGBIRDS & SNAKES (c) The Movie Database (TMDB)
Wedstrijd

Win een exemplaar van The Hunger Games – The Ballad of Songbirds & Snakes 

We schotelen jullie weer een ontspannend filmavondje thuis voor, want we mogen dankzij Belga Films 2 dvd’s van The Hunger Games – The Ballad of Songbirds & Snakes uitdelen? Vul onderstaand formulier in en maak kans om thuis in de wereld van Suzanne Collins te worden gezogen!

In The Hunger Games – The Ballad of Songbirds & Snakes volgen we de jonge Coriolanus (Tom Blyth), de laatste hoop van de familie Snow. Ooit waren ze oppermachtig maar in het na-oorlogse Capitool vielen ze in ongenade… en enkel hij kan de familienaam in ere herstellen. Met de jaarlijkse Hongerspelen in aantocht, wordt hij aangeduid als mentor van Lucy Gray Baird (Rachel Zegler), een tribuut uit het verguisde District 12. Wanneer Lucy met haar charme het publiek van Panem verovert, ziet Snow een kans om zijn lot te keren. Hij overtuigt haar om hun krachten te verenigen. Verscheurd tussen het goede en het kwade in zichzelf, zet Snow alles op alles om te overleven. Is hij een zangvogel… of toch een slang?

De wedstrijd is afgelopen. Dit zijn de winnaars:

  • Thiry D. , Neufchateau
  • Johny V., Handzame

Tip: onze aankondiging van de wedstrijd delen en liken op social media verhoogt je kansen. 😉

Opgelet:

  • slechts één deelname per persoon. Dubbele deelnames worden automatisch verwijderd.
  • de wedstrijd loopt tot en met zondag 31 maart.
The Hunger Games - The Ballad of Songbirds & Snakes
THE HUNGER GAMEs – THE BALLAD OF SONGBIRDS & SNAKES

Related posts