Subscribe Now
Trending News

Blog Post

Eerste trailer voor nieuwe Bradley Cooper-film
MAESTRO (c) The Movie Database (TMDB)
Nieuws

Eerste trailer voor nieuwe Bradley Cooper-film 

Netflix heeft de eerste trailer van Bradley Coopers biopic Maestro in première gebracht. Cooper regisseert en speelt de hoofdrol in de film als de legendarische Broadway- en filmcomponist Leonard Bernstein.

Bernstein debuteerde op 25-jarige leeftijd bij het New York Philharmonic en was niet alleen een beroemde dirigent en componist, maar ook een burgerrechtenactivist en auteur. Hij componeerde de musical West Side Story en de Oscar-genomineerde score voor On the Waterfront.

Carey Mulligan, Matt Bomer, Sarah Silverman en Maya Hawke spelen mee in de film, het is Cooper’s eerste regie sinds zijn remake van A Star Is Born. Mulligan speelt de rol van Bernsteins vrouw Felicia Montealegre in de film, waarvoor Cooper samen met Josh Singer (Spotlight) het script schreef, in een verhaal dat zich over dertig jaar uitstrekt. Bernsteins eigen muziek dient ook als achtergrondmuziek voor de film die volgende maand in première gaat op het 80e Internationale Filmfestival van Venetië. De film krijgt een beperkte bioscooprelease op 22 november en komt op Netflix op 20 december.

Related posts